Jarvisovo premiérové představení

Tomáš Musil, 23. prosince 2008, 12:42 Google+

Olivier Jarvis letos absolvoval první rok v DTM a s rok starým vozem dokázal zajet pár slušných výsledků. Nyní hodnotí celou sezónu a doufá, že v příštím roce dostane nejnovější specifikaci Audi A4.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jarvis, Olivier

Jarvis, Olivier | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Celkově si myslím, že mám za sebou úspěšný rok. DTM je mnohem zajímavější než jsem si původně myslel. Navíc je tam spousta výborných jezdců, stačí se podívat na startovní listiny na jména jako Kristensen nebo Ekström. Bezpochyby to byl náročný rok, rozdíl mezi novým a rok starým vozem byl možná největší za posledních pár let, ale zajel jsem pár dobrých výsledků a získal nějaké body. Věřím, že bych mohl být hodně rychlý," řekl Jarvis.

"Během prvních zhruba pěti závodů, jsem si myslel, že nemáme moc velkou šanci končit v nejlepší osmičce, na konci roku jste ale pak mohli vidět, že rozdíl mezi osmou a devátou příčkou byl jen několik desetin. Podle mě jsou zde mnohem náročnější samotné závody než kvalifikace. Tam máte totiž nové gumy a lehké auto, kdežto v závodě jste těžcí a se starými gumami je těžké jet na hraně," pokračuje letošní nováček.

"Abych byl upřímný, s vyhlídkami na nové auto to nevypadá dobře. Nicméně dokud Audi pevně neřekne ne, musím se dále snažit. Alespoň věřím, že pokud by se to nepovedlo pro příští rok, na rok 2010 už nové auto seženeme. Určitě bych chtěl dál pokračovat s Audi, je to výborný tým, ve kterém panuje skvělá atmosféra. Tento rok jsem si s nimi naplno užil, proto doufám, že zde zůstanu i do dalších let,"
zakončuje Jarvis vyhlídky na příští roky.
Vytisknout

Diskuze: Jarvisovo premiérové představení

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Ex-šampion DTM testoval F1 v Portugalsku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud