Paffett získával body, Rockenfeller výsledky

iM2, 14. listopadu 2008, 23:25 Google+

Na konci sezóny si mohl titul nejlepšího jezdce s rok starým vozem přivlastnit Gary Paffett. Zdatným sokem mu ovšem byl Mike Rockenfeller s rok starou Audi. Pojďme se na souboj mezi „starými“ auty podívat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Paffett sice dokázal bodovat pouze čtyřikrát, ale oba chaotické závody (na Nürburgringu a v LeMans) dokázal dokonale využít k tomu, aby si zajistil velký bodový příděl. Obě čtvrtá místa dohromady dala deset bodů. K tomu ještě Brit přidal sedmé místo z úvodního závodu roku a místo osmé z domácího závodu na Brand Hatch.


Byl letos lepší Paffet...

Když se ale na druhé straně podíváme na výsledky závodů podrobněji, tak zjistíme, že nejčastěji bodujícím jezdcem byl Mike Rockenfeller s Audi A4 2007. Pilot týmu Rosberg byl jak v kvalifikacích, tak i v závodech průměrně nejrychlejším jezdcem s ročním autem. V možnosti ještě vícekrát skórovat mu zamezily některé nepovedené zastávky v boxech.


...nebo Rockenfeler? Své názory pište do diskuze pod článek.

Kdyby se rozdávaly body mezi starými auty, tak by Rockenfeller měl bodů 65, zatímco Paffett by těsně prohrál. Gary by měl bodů 64. Fiktivní třetí místo by získal Markus Winkelhock s 57 body.
Vytisknout

Diskuze: Paffett získával body, Rockenfeller výsledky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kristensen, Tom

Kristensen: Moje srdce patří sportovním vozům

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud