Spengler střídá Kristensena

iM2, 25. července 2008, 19:58 Google+

V tradičním duelu mezi Audi a Mercedesem je to pátku v Eifelu 1:1. V dopoledním tréninku byl nejrychlejší Tom Kristensen, v odpoledním tréninku jeho taktovku převzal Bruno Spengler.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bruno zajel v jeho AMG Mercedesu C-Klasse týmu HWA čas s hodnotou 1:24,876. Na druhém místě byl s opravdu minimálním odstupem (0,108 s) vedoucí muž tabulky Timo Scheider. Třetí byl Paul di Resta a čtvrtý úřadující šampión Mattias Ekström. Za Ekströmem byla dvojice Mercedesů ve složení Jamie Green a Ralf Schumacher. Pak již následovala dekáda čtyř vozů Audi A4 DTM ve složení Martin Tomczyk, Tom Kristensen, Alexandre Prémat a Markus Winkelhock, který uzavíral TOP 10. Odstup mezi Spenglerem a Winkelhockem, tedy mezi prvním a desátým, byl 0,861s.

Ve srovnání s dopoledním testem si všichni jezdci zlepšili svoje osobní maxima. Jedinou výjimkou byl Tom Kristensen. Jeho nejlepší dopolední čas (1:25.212s) nezlepšil a ve druhém tréninku zajel 1:25.364s. Za zmínku stojí výkon Ralfa Schumachera, který se mezi jednotlivými testy zlepšil o více jak vteřinu.
Vytisknout

Diskuze: Spengler střídá Kristensena

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Čína mimo, Balatonring hlási nástup

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud