Být šampionem je gigantické

iM2, 14. října 2007, 23:08 Google+

HOCKEHEIMRING – TISKOVÁ KONFERENCE; Šampionát 2007 skončil tvrdým závodem na Hockenheimringu a titulem Ekströma a Audi. Jak hodnotí dnešní závod ti nejlepší?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Jamie Green - Mercedes, 1.
Jsem nesmírně šťastný z mého druhého vítězství po sobě. Je to až komické. Prvně jsem dva roky nic nevyhrál a teď hned dvakrát po sobě. To se nestává tak často. Toto vítězství se počítá ještě více než to v Barceloně.

Timo Scheider - Audi, 2.
Jsem nesmírně šťasten z mého prvního pódiového umístění na stupních vítězů v DTM. K tomu ještě Mattiasovo vítězství v hodnocení jezdců a Audi celkově, lépe to dnes nemohlo ani dopadnout.

Mattias Ekström (šampión DTM pro rok 2007) - Audi, 3.
Ten pocit, být zase šampiónem, je gigantický a nepopsatelný. Pracovalo na to spousta skvělých lidí celý rok. To, že bude naše společná práce takto korunována je jednoduše fantastické. Děkuji všem mechanikům a inženýrům za podporu.

Dr. Wolfgang Ullrich (šéf Audi Motorsport)
Byla tady kulisa, kterou si takové finále zasloužilo. Každý si tento závod užil a vychutnal, viděli jsme krásnou podívanou. Těší mne, že jsme nakonec šampionát vyhráli. Už kvůli týmu, všichni jsme v průběhu celé sezony tvrdě pracovali. Zvláště když jme měli v Mercedesu tak silného protivníka. Je to fantastické vyhrát takto prestižní šampionát! Jsem velice šťastný a už se velice těším na párty, která bude dnes večer. Martin (Tomczyk) dnes bohužel neměl závodnické štěstí. I přesto prokázal velice dobrý výkon. Těší mě umístění Tima Scheidera. Ještě v pátek neměl na svém kontě žádné pódiové umístění a teď se mu to konečně splnilo.

Norbert Haug (šéf Mercedesu Motorsport)
Blahopřeji Audi k vítězství v šampionátu. Jsem šťastný, že jsme měli napínavé finále. Nemáme žádný důvod k pláči. To bylo DTM, tak je to nejlepší, ukázkové finále: od počasí až ke sportu. Děkuji našemu týmu, jeho zásluhou jsme mohli vyhrát sedm z deseti závodů. V letošní sezóně se nám podařilo vyhrát se všemi čtyřmi vozy specifikace 2007 a zásluhou Garyho Paffetta i s rok starým vozem. Myslím, že se musí ocenit také dobrý a tvrdý boj v šampionátu. S výsledkem můžeme spokojeně žít. Když se ohlédnu za uplynulým rokem, tak je naše bilance velice dobrá.

Vytisknout

Diskuze: Být šampionem je gigantické

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Reid, Jonny

Nový Zéland slavil v Brně double

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud