Norisring: Dumbreck v pátek nejrychlejší

ar1, 21. června 2003, 02:53 Google+

Po třech hodinách testů učinil Peter Dumbreck úspěšný vstup do pátého závodu letošní sezony vozů DTM na okruhu Norisring v německém městě Nuremberg.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Zajímavostí je, že 21 jezdců dělilo pouhých 1,037 sekundy. Peter Dumbreck se umístil na vrcholu výsledkové listiny s časem 49.453s. Dumbreck znovu prokázal vzestupnou formu jeho vozu Opel Astra V8 Coupé, které může v neděli zaútočit na vítězství na tomto rychlém okruhu.

“Je to dobrý začátek víkendu, doufám, že bude pokračovat i zítra“, řekl Dumbreck. “Zdá se, že jsme docela dobře připravení, ale jedno je jisté, těchto 72 kol v závodě bude extrémně tvrdých“.

Druhý nejrychlejší čas 49.578s dosáhl Christijan Albers s vozem Mercedes-Benz. :Bylo hezké vidět, kolik fanoušků je na okruhu již ode dneška. Jezdit před tolika lidmi je opravdu senzační. Norisring je takové Monako pro DTM. Těším se na duely této tratě a doufám, že zopakuji své vítězství, které jsem zde dosáhl ve Formuli 3“.

Třetí se umístil Jean Alesi a čtvrtý Marcel Fässler (oba Mercedes-Benz), loňský vítěz zdejšího závodu Laurent Aiello a první jezdec Audi skončil na páté pozici.

Šestý skončil Bernd Schneider s vozem Mercedes-Benz.

Vytisknout

Diskuze: Norisring: Dumbreck v pátek nejrychlejší

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Portland: 1. kvalifikaci vyhrál Jourdain jr - anotační foto

Portland: 1. kvalifikaci vyhrál Jourdain jr

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud