Ženy obou značek poměřily své síly

Daniel Šupa, 4. března 2006, 10:08 Google+

Susie Stoddart a Vanina Ickx mají za sebou první letošní testy, Susie však měla výhodu, s vozem DTM už se seznámila při testech loni. Znalostí využila a Belgičanku dokázala každý den porazit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ickx - Stoddart

Ickx - Stoddart | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Susie dokázala s Mercedesem C-Class 2005 týmu Mücke zajet svůj nejlepší čas testů v italské Vallelunze o 4 desetiny vteřiny rychleji než dcera známého jezdce Formule 1 a vytrvalostních závodů Jackieho Ickxe. Nutno ale přiznat, že mezi oběma vozy je ve specifikaci roční rozdíl a Vanina pilotuje Audi A4 DTM z roku 2004.

„Dny ve Vallelunze byly dobré jak pro mne, tak náš tým. Hodně jsem se toho naučila a mám k dispozici mimořádný vůz. Skutečnost, že jsem byla několikrát z debutantů seriálu nejrychlejší, je pro mne důležitá. Uvědomuji si, že časy z testů jsou druhořadé, přesto jsem přesvědčena, že každý můj soupeř dal do své práce maximum.“ prohlásila Susie Stoddart.

„Audi A4 DTM mne ohromilo, obrovský výkon motoru, perfektní brzdy, ale snadné ovládání a citlivost na každou změnu. Byla to fantastická zkušenost, ale musím přiznat, že čtyři dny po sobě byly hodně vyčerpávající,“ hodnotí uplynulé testy Vanina Ickx.


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Ženy obou značek poměřily své síly

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Ohlédnutí za prvními letošními testy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud