Motorkáři si mohou nechat změřit rychlost

iMotorSport.cz / mediafax, 11. července 2009, 09:10 Google+

Netradiční akce se uskuteční v sobotu na letišti v Jindřichově Hradci. Půjde o akci pořádanou Policií ČR, Besipem a zástupci motorkářů, kde nebudou chybět například preventivní akce ani doprovodný program, včetně exhibice ukázek kaskadérů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: Yamaha

Sdílejte článek

Jak majitelé motocyklů, tak ti, kteří uvažují o koupi rychlých strojů, se mohou dozvědět, jak být na motocyklu ve větším bezpečí a jezdit bezpečněji. „Také otestujeme technický stav strojů, tachometry motorářů s pomocí měření rychlosti a chybět nebude ani trochu osvěty, protože těžkých nehod motorkářů i na jihu Čech přibývá,“ řekl pro agenturu Mediafax mluvčí policie Jaroslav Beran.

Nejen motocyklisté, ale všichni návštěvníci se také mohou seznámit s bezpečnostními prvky, které mohou snížit rizika nehodovosti a následků po nehodách. Ať jde o vybavení motocyklů, nebo oděvů pro motorkáře. „Součástí akce budou i kaskadéři, exhibice motocyklového závodníka Jakuba Smrže, trenažér Besip týmů, simulátor nárazu. Organizátoři připravili i občerstvení a hudební doprovod,“ dodal Beran.

Akce se koní od 9 do 17 hodin a vsup je zdarma.

Vytisknout

Diskuze: Motorkáři si mohou nechat změřit rychlost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Legge, Katherine

Legge: Nejrychlejší kolo podtrhuje zlepšení

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud