Veletrh MOTOCYKL 2009 vjíždí do 13. ročníku

ar1, 5. března 2009, 18:42 Google+

Příznivci jedné stopy mohou ve dnech 11. – 15. března navštívit opět kompletně zaplněný areál Výstaviště Incheba Expo Praha v Holešovicích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: Archiv MOTO365.cz

Sdílejte článek

První den, 11. 3. v době od 10:00 do 18:00 hod., bude veletrh zpřístupněný pouze novinářům, pozvaným hostům a odborníkům. Od 12. 3. až do 15. 3. se otevřou brány pro širokou veřejnost a to denně od 10:00 hod., ve čtvrtek a pátek do 21:00 hod., v sobotu do 20:00 hod. a v neděli do 17:00 hod.

Nešťastný požár Levého křídla Průmyslového paláce výrazně poškodil tuto architektonickou památku a přinesl pořadateli, Inchebě Praha, řadu nečekaných problémů. Nicméně přípravu největší přehlídky motocyklů, skútrů, motocyklového příslušenství a doplňků na našem území to výrazně neohrozilo. Dnes už místo shořelého Levého křídla stojí Prozatímní hala, která si svojí zatěžkávací zkoušku odbyla při veletrzích Střechy a Holiday World. Hala pokrývá plochu 3800 m2 a svými parametry umožňuje výstavní provoz ve stejném rozsahu jako původní křídlo paláce.

Přesto bude letošní ročník trochu odlišný od těch předcházejících, a to v celkové koncepci motocyklové přehlídky. Pro určité problémy s dodržováním pravidel výstavy odpadne letos expozice přestaveb a motocyklových kuriozit Bohemia Custom, pravidelně umístěná v Malé sportovní hale.

Přehlídka téměř všech motocyklových značek, které jsou k dispozici na našem trhu obsazuje tedy v letošním roce prostory Průmyslového paláce a Malé sportovní haly. Součástí veletrhu jsou také doplňky a příslušenství. Mnohé z nich bude možné zakoupit v Křižíkových pavilonech.

Křižíkův pavilon „B“ poskytne prostor nejen institucím, kterým leží na srdci především bezpečnost motocyklistů, tedy BESIPu, Městské policii a dalším, kteří se zúčastní doprovodných programů na téma „Bezpečná jízda na motocyklu“, ale v tomtéž pavilonu bude probíhat také  motoshow 10-ti násobného mistra republiky v mototrialu Mirka Lisého. Své místo zde má i Integrovaná střední škola automobilní a další expozice související s údržbou a opravami motocyklů. Výrobcům a prodejcům příslušenství, výbavy, oblečení a doplňků budou převážně vyhrazeny Křižíkovy pavilony „C“ a „E“.

V pavilonu „D“ je možno shlédnout módní přehlídky motoristického oblečení. Z doprovodných programů na volné ploše před Průmyslovým palácem je nutné upozornit na Mistrovství republiky a volnou soutěž juniorů v Trialu, vystoupení kaskadérů v čele s Alešem Polákem a možnost osobně si vyzkoušet čtyřkolku.

Veletrh poskytne také bezprostřední kontakt s nominovanými motocykly do ankety MOTOCYKL ROKU 2009. Stánek pořadatele ankety – Agentury Ehrlich naleznete ve Střední hale Průmyslového paláce a zde na místě můžete vyplnit anketní lístek. Výhry v této anketě jsou skutečně lákavé.

Z vystavujících států budou zastoupeny Polsko, Německo, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Itálie, Rakousko, Pákistán.

Vytisknout

Diskuze: Veletrh MOTOCYKL 2009 vjíždí do 13. ročníku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

di Resta, Paul

Co bude s di Restou?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud