Matsuura se chystá v Chicagolandu uspět

ar1, 8. září 2005, 20:56 Google+

Kosuke Matsuura v posledních třech závodech dojel vždy do osmé pozice. Rád by na tyto výsledky navázal a uspěl i v Chicagolandu Speedway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: Kosuke Matsuura

Sdílejte článek

Sezona IndyCar Series se chýlí ke svému závěru a šampionátu zbývají už jen tři závody. První z nich je závod na 300 mil na ovále Chicagoland Speedway v Joilet v Illinois. Matsuura na tomto ovále minulý čtvrtek úspěšně absolvoval testy a věří, že i díky tomuto může vykročik vstříc k prvnímu vítězství v IndyCar Series.

Loni zde Matsuura jel poprvé. Závod nedokončil díky problémům s elektrikou. Letos si tak může napravit bilanci na tomto zajímavém 1,5 míle dlouhém oválu. Pro Matsuuru to bude 31. start v kariéře v seriálu IndyCar Series.

"Chicagoland Speedway je jedna z tratí, na kterou jsem se nemohl dočkat, až se na ní pojede. Pamatuji si, že loni jsem zde cítil velké zklamání, když jsem v době, kdy jsme měl problém s elektrikou vozu, šel nahoru v pořadí. Adrian Fernández tehdy slavil své vítězství. Nemohl jsme se dočkat, až se sem vrátíma využiji svých zkušeností s touto tratí. Udělám vše pro splnění svého snu a pomohl týmu k vítězství," říká Kosuke Matsuura.

Foto: Kosuke Matsuura

Vytisknout

Diskuze: Matsuura se chystá v Chicagolandu uspět

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jani, Neel

2.Taliansko: Jani odolal tlaku Rosberga

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud