Vítěz z Kentucky odstartuje desátý!

ar1, 21. srpna 2005, 13:11 Google+

Scott Sharp odstartuje již podesáté v Pikes Peak do závodu seriálu IndyCar Series, tentokrát z páté řady, když si časem 20.7257 zajistil desátou startovní pozici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Sharp, Scott

Sharp, Scott | foto: Delphi Fernández Racing

Sdílejte článek

Vyhlídky Scotta Sharpa přitom byly lepší, ale všechny týmy se musely vypořádat se změnou větru a teploty, což tak dramaticky ovlivnilo celou kvalifikaci.

Sharpův nejlepší výsledek na krátkém jednomílovém oválu byla čtvrtá pozice z roku 2000. Ale is jeho nynější pozicí je spokojen a touží navázat na svůj předchozí výborný výkon z Kentucky, kde zvítězil. Jeho letošní rekord, tedy pět top 5 umístění by velmi rád rozšířil. Sharp má letos také devět top 10 umístnění. V současné době je v celkovém umístění na páté pozici.

“Byl to dobrý výkon pro tým Delphi Fernandez Racing. Přáli bychom si jen více rychlosti v závodě. Před zítřkem se cítím velmi dobře. Dnes jsme vykonali dobrou práci a to i přes změnu počasí a teploty. Nikdo neví, jaké podmínky přijdou v Pikes Peak zítra, ale myslím si, že máme jedno z nejrychlejších aut ve startovním poli,“ říká Sharp

Foto: Delphi Fernández Racing
Vytisknout

Diskuze: Vítěz z Kentucky odstartuje desátý!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Enge se v Pikes Peak kvalifikoval sedmý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud