Přeorganizovaný tým čeká výsledky

iM3, 21. března 2007, 22:35 Google+

Rahal Letterman Racing Preview - Rok 2006 byl pro tým tvrdou zkouškou. Zklamání přecházelo z jednoho závodu na druhý. Letos by se karta mohla obrátit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Sharp, Scott

Sharp, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Sezóna 2006 začala tím nejhorším způsobem. V prvním podniku zahynul Paul Dana, který havaroval v tréninku. V průběhu roku nepřicházely výsledky a Bobby Rahal musel na konci sezóny přeorganizovat tým. Vždyť nejenže ani jednou nevyhrál, ale i stupně vítězů viděl jen z rychlíku.

S novou sezónou přicházejí i nové naděje. Zkušený Scott Sharp bude pomáhat mladému Simmonsovi, od něhož se očekává postupný pokrok na přední místa ve startovní listině.

Jeff Simmons
Toto je poprvé v mé kariéře, co jsem v IndyCar absolvoval kompletní zimní testování. Když jsem v roce 2004 debutoval a při Indy 500, měl jsem jen pár dní na testování. Loni se všechno přihodilo tak rychle. Než jsem si to uvědomil, až jsem letěl do Japonsko závodit. Teď uvidíme, jestli se rozsáhlé testování vyplatilo. Nikdy jsem se tak tvrdě na sezónu nepřipracoval a nikdy jsem nebyl tak dobře připraven.

Scott Sharp
Vždy je skvělé závodit v Homesteadu, ale začínat sezónu při umělém osvětlení může být pořádně vzrušující. Přesun k Rahal Letterman byl výhodný. Je tady skupina talentovaných osob, které mají po těžkém roce 2006 co dokazovat. Zaujala mě pozornost ke každému detailu a oddanost k vítězství.

foto: IndyCar Media

 

Vytisknout

Diskuze: Přeorganizovaný tým čeká výsledky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Tři jezdci pro jedno vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud