Scheckter v pátek celkově třetí

ar1, 23. července 2005, 10:43 Google+

Tomas Scheckter skončil po pátečních jízdách na ovále v The Mile Milwaukee v celkové páteční tabulce na třetí pozici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: IRL

Sdílejte článek

Buddy Lazier, který zastupuje zraněného Tomáše Engeho, se opět vrátil na krátké ovály, když usedl do vozu č. 2 Rockstar Chevy. V pátek zaznamenal 15. nejrychlejší jízdu.

Nejrychlejší čas Tomase Schecktera byl 22,0933s s průměrnou rychlostí 165,390 mil za hodinu, kdežto Buddy Lazier zaznamenal „jen“ 22,5985s s průměrnou rychlostí 161,692 mil za hodinu.

Loni Scheckter startoval do závodu z 8. pozice a skončil v cíli po problémech s převodovkou až na 21. pozici. Buddy Lazier zde bude v rámci seriálu IndyCar Series startovat poprvé, přesto má tento veterán mnoho zkušeností s okruhem z jiných seriálů.

#4 Tomas Scheckter:
“V prvním tréninku se nám příliš nedařilo, ale zůstali jsme klidní a ověřili si mnoho věcí. To nám opravdu pomohlo pro druhý trénink, protože jsme pracovali na velmi dobré myšlence. Věřím, že zůstaneme rychlí i zítra. Letos dle mě trať více ztrácí přilnavost, než tomu bylo loni, ale věřím, že naše auto nastavíme správně.“

#2 Buddy Lazier:
“Jsem rád, že opět pojedu v silném týmu. Práci v tomto týmu si velmi užívám. Tým se dvěma až třemi auty je vždy velmi silný a dobrý vzorec pro úspěch. Je jen špatné, že jsem dostal tuto možnost díky zranění Tomáše Engeho. Ale jsem rád, že mě tuto možnost nabídli. Auto jelo z počátku velmi špatně, ale provedli jsme nějaké změny a ve druhém tréninku jsem se zlepšil.“

Foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Scheckter v pátek celkově třetí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Matsuura, Kosuke

Matsuura i přes problémy optimistou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud