Ohlas Bourdaise k zisku Pole position

ar1, 10. července 2005, 12:54 Google+

Bourdais se v tréninku před druhou kvalifikací otřel v zatáčce č. 6 o zeď, kde poškodil levé zadní kolo své Loly. Poškozené byly i brzdy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bourdais, sébastien

bourdais, sébastien | foto: Photo by Michael Levitt, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Mechanici týmu však stačili brzdy a zavěšení kola vyměnit včas a mladému ambicióznímu Francouzi se podařilo absolvovat druhou kvalifikaci, kde nedovolil jinému jezdci zaútočit na nejrychlejší čas.

“Je to senzační pocit, být opět první na startu. Letos prožíváme vzestupy a pády, ale tento víkend zatím vychází vše skvěle. Letošní sezona je trochu frustrující, po takové dominanci v loňské sezoně. Je skutečně dobré kopírovat loňský závod zde v Torontu, jen doufám, že v závodě to půjde stejně tak, jako v kvalifikaci. V 15ti minutovém tréninku se mi podařilo udělat chybu. Ve druhém kole jsem se dostal v zatáčce č. 6 až na zeď. Skutečně jsem byl překvapený. V tu chvíli jsem skutečně nevěděl, co se stalo, když jsem brousil auto o zeď. Kluci z týmu vykonali skvělou práci, když dali auto zase dohromady a mohl jsem mít šanci bojovat o Pole. Dokázali jsme to! Myslím, že máme dobré nastavení. Není to překvapivé, protože jsme zde byli dobří i loni. Jak ale můžete sami vidět, konkurenti jsou zde také silní. Jak Paul Tracy, tak Justin Wilson, oba mohli vybojovat také Pole. Štěstí přálo dnes nám a budeme pilně pracovat na tom, abychom si jej zítra udrželi na své straně.“

Bourdais bude v Torontu startovat již potřetí v kariéře. Loni zde vyhrál závod, když startoval z Pole position. V závodě vedl jezdecké pole 75 kol. A v sezoně, kdy zde jel poprvé (rok 2003), startoval šestý a závod dokončil na čtvrtý.

Nyní je Sebastien Bourdais v průběžném hodnocení jezdců na druhé pozici za Paulem Tracym, na kterého ztrácí pouhý jeden bod.

Foto: Michael Levitt, USA LAT Photographic
Vytisknout

Diskuze: Ohlas Bourdaise k zisku Pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Bourdais tesne získal pole position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud