Bourdais má bod a je zatím na Pole position

ar1, 24. června 2006, 08:50 Google+

Cleveland - 1. kvalifikace: Bourdais překvapil, když na konci kvalifikace zajel nejrychlejší čas dne 56,851 a je na provizorním Pole position pro nedělní závod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bourdais, sébastien

bourdais, sébastien | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Navíc si na bodové konto připsal o jeden bod navíc, práve za vítězství v první kvalifikaci. Bourdais dlouho sledoval boj dvou kohoutů z konkurenčního týmu Forsythe Championship Racing, kde mezi sebou bojovali A.J. Allmendinger s Paul Tracym. Bourdais v závěru kvalifikace ale, jak je již o něm známo, překvapil celé startovní pole, když zajel nejrychlejší čas a zajistil si již 163. bod v roce. Bourdais má také jisté, že v neděli odstartuje z první řady. Allmendinger obsadil druhou a Tracy třetí pozici.

Allmendinger, vítěz posledního závodu v Portladnu a Paul Tracy si mezi sebou vymenili vedení v první kvalifikaci na okruhu v Burke Lakefront Airport pětkrát. Jejich sen o double pro tým Forsythe se však v závěru definitivně rozplynul. Tracy dokonce držel vedení do posledních metrů. Po průjezdu Bourdaise a Allmendingera však skončil až třetí.

Za nimi zajel čtvrtý čas Justin Wilson, pátý Bruno Junqueira a šestý Nelson Philippe s vozem týmu CTE Racing - HVM.

Foto: Champ Car Media



Vytisknout

Diskuze: Bourdais má bod a je zatím na Pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Allmendinger, A.J.

A.J. Allmendinger opět útočil

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud