Wilson si v 1. kvalifikaci připsal 1 bod

ar1, 18. června 2005, 01:26 Google+

Justin Wilson, jezdec týmu RuSPORT vyhrál první kvalifikaci na Grand Prix Portlandu. Na svůj účet si připisuje 1 bod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Justin

Wilson, Justin | foto: Augie Hermenegildo

Sdílejte článek

Svůj poslední čas z druhého tréninku dokázal ještě zlepšit na novou hodnotu 57.597s. Tím má jistou první řadu při nedělním startu v Grand Prix Portlandu. Jeho týmový kolega A.J. Allmendinger zajistil týmu svojí druhou pozicí tzv. double.

Paul Tracy s vozem týmu Forsythe Championship Racing zajel třetí nejrychlejší čas a čtvrtý se umístil Alex Tagliani s vozem nového týmu Australia Racing.

Bourdais za tým Newman Haas Racing skončil "až" pátý. Velmi dobrý výsledek opět zopakoval Andrew Ranger jezdící za tým Mi-Jack Conquest Racing, jený obsadil slušnou sedmou pozici. Na prvního Wilsona ztratil pouhou půlsekundu. Zajímavé je, že se opět jedenáct jezdců vlezlo do jedné sekundy. To vypovídá o vyrovnaných silách ve stratovním poli a slibuje to i zajímavý závodní zážitek pro diváka.

Důležitá informace, která se potvrdila hned v prvním tréninku přišla z týmu Dale Coyne Racing, která prví, že Michael Valiante z Kanady nahradí Oriola Serviu, jenž odešel zase nahradit zraněného Bruna Junqueiru v týmu Newman Haas Racing.

Foto: Augie Hermenegildo

Vytisknout

Diskuze: Wilson si v 1. kvalifikaci připsal 1 bod

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Wilson převzal štěfetu nejrychlejších časů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud