Tracy vyhrál první Pole position sezony 2005

ar1, 10. dubna 2005, 00:20 Google+

Paul Tracy dokázal pokořit časem 1:07.485 oba jezdce týmu Newman/Haas Racing a získal pro sebe a tým první Pole nové sezony.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Sympatický jezdec týmu Forsythe Championship Racing nedal časem 1:07.485 šanci žádnému konkurentovi a navíc stanovil nový traťový rekord. Tarcy si tak na svůj účet připsal již 23. Pole position. Druhý Bruno Junqueira za ním zaostal sice jen o 0.159s, to ale na Pole nestačilo. Třetí se ztrátou 0.318s navíc dojel Mario Dominguez, nový týmový kolega Tracyho, čímž oba jezdci dokázali, že tým Forsythe je v plné síle připraven bojovat o návrat titulu do Kanady.

Úřadující šampion Sebastien Bourdais zajel až čtvrtý čas a proto odstartuje v neděli "až" ze 4. pozice. Pátým časem si vybojoval pátou startovní pozici Justin Wilson s vozem týmu RuSPORT. Šetou pozicí se prvním nováčkem na startu stal Timo Glock, což málokdo čekal, jenž jezdí za stáj Rocketsports Racing.

Alex Tagliani vybojoval pro nový tým seriálu Australia Racing senzační sedmou pozici na startu. A navrátivší Cristiano da Matta odtartuje osmý. Za ním bude stát na startu další překvapení závodu, kterým je Dán Ronnie Bremer s vozem týmu HVM.

Startovní rošt vypadá velmi zajímavě, tak nezbývá nic jiného, než vás pozvat na přímý přenos tohoto závodu, který bude vysílán na TV stanici EUROSPORT a to ve 22,45.

Foto: Champ Car

Vytisknout

Diskuze: Tracy vyhrál první Pole position sezony 2005

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Junqueira, Bruno

Junqueira v posledním tréninku první

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud