Adrian Fernandez pojede v IRL IndyCar!

Petr Stejskal, 12. března 2004, 21:52 Google+

Adrian Fernandez včera překvapivě oznámil, že i přes svoji účast na Champ Car premiere v Long Beach,...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fernandéz, Adrián

Fernandéz, Adrián | foto: Fernandez Racing

Sdílejte článek

nepojede letos v seriálu Champ Car, ale v konkurenční IRL !

Fernadez pojede s šasi Panoz G Force a motorem Honda (jeho dlouhodobý partner v CART) a jeho sponzory budou Quaker State, Telmex, Tecate a také nový partner Aceros Vilag. Prvním závodem pro Fernandeze bude Indy 200 Copper World Classic na oválu ve Phoenixu 21. března.

Toto oznámení přislo poměrně nečekaně, protože Adrian Fernandez již od začátku roku tvrdil že bude letos jezdit v Champ Car, účastnil se si Season Premiere, nikde ani slovo o nějakém možném přestupu do IRL. Spekulovalo se pouze o současné roli jeho sponzora Tecate, který zřejmě pro letošní rok snížil svoje finanční příspěvky.

V oficiálních press releasech není uveden žádný důvod, proč se Adrian k takto náhlému přestupu rozhodl, ale v Champ Car komunitě se spekuluje o tom, že zřejmě na Spring Premiere došlo k nějakému nedorozumění mezi Adrianem a některým z majitelů OWRS (Gerry Forsythe, Paul Gentilozzi, Kevin Kalkhoven). Fernandez prý chtěl nasadit jako druhý vůz Rodolfo Lavina a peníze od jeho sponzora Corona měli pokrýt i náklady na vůz pro Fernandeze. Pak prý ale přišel Gerry Forsythe a přetáhl Lavina do svého týmu. Kdo ví...
Vytisknout

Diskuze: Adrian Fernandez pojede v IRL IndyCar!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fernandéz, Adrián

Adrian Fernandez konči v ChampCar!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud