JR Hildebrand by mohl závodit za Dale Coyne

iM3, 17. února 2010, 17:14 Google+

Úřadující šampión série IndyLights JR Hildebrand testoval na začátku týdne na okruhu Sebring s týmem Dale Coyne Racing. Mladý Američan doufá, že se mu u stáje podaří zůstat pro celou letošní sezónu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hildebrand, JR

Hildebrand, JR | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Dale Coyne získal lukrativní sponzorství v podobě americké skautské organizace, není tomu tak dávno, co předpokládal, že druhý vůz se sponzorem Z-Line bude mít na starost Justin Wilson, jenž týmu přivezl premiérové vítězství ve Watkins Glen. Wilson ale odešel i se Z-Line do Dreyer & Reinbold Racing a Coyneovi zůstal opět jeden vůz.

Na otázku, jakého jezdce do monopostu preferuje, odpověděl Coyne bez váhání – Grahama Rahala. Poté zmínil další jména včetně Hildebranda. Ten s týmem nyní testoval.

„Už jsem se nemohl dočkat, až znovu usednu do monopostu,“
uvedl Hildebrand, jenž v zimě testoval monopost F1 týmu Force India a dělal si zálusk na pozici testovacího jezdce. Vedení týmu však dalo přednost bratranci Daria Franchittiho Paulovi di Restovi.

„S Dalem Coynem jsem hovořil posledních pár týdnu, na tento týden měl naplánován test, tak mě pozval,“ pokračoval Hildebrand. „Stále řešíme nějaké nezbytné náležitosti, protože sezóna se blíží velmi rychle, nicméně jsme na jedné lodi. Uvidíme jak to za několik týdnů dopadne. Důležitá rozhodnutí musejí padnout brzo. Co se týče testování, dopadlo dobře,“ uzavřel.

Pokud Hildebrand nakonec nastoupí u Dale Coyne (a do portfolia hlavního sponzora svým věkem výborně zapadá), nastanou u Grahama Rahala krušné časy. Kdysi špičkový, ale dnes skomírající tým Newman Haas Lanigan Racing je ve finanční tísni. Dokonce se hovoří o tom, že nasadí vůz pouze pro Hideki Mutoha, za nímž stojí Panasonic, zatímco Alex Lloyd zůstane opět bez práce. U bývalé domoviny tak nemá Rahal šanci uspět, nějakou dobu byl spojován s Chipem Ganassim, ale na provoz třetího vozu nejsou peníze. A nyní to vypadá, že ani u Dale Coyne nebude místo a Rahal se bude muset poohlédnout jinde….ale kde?
Vytisknout

Diskuze: JR Hildebrand by mohl závodit za Dale Coyne

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

de Ferran, Gil

Gil de Ferran spojil síly s Luczo Dragon

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud