Brazilské ledy se pohnuly

iM3, 26. listopadu 2009, 17:03 Google+

V létě zveřejnila série IndyCar kalendář na rok 2010, na prvním místě v seznamu figurovala Brazílie, tím však veškerý informační tok skončil. Teprve nyní bylo oficiálně oznámeno, že první brazilský závod v historii IndyCar přivítá město Sao Paulo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Sezóna 2010 odstartuje 14. března v Sao Paulu. Kterými zatáčkami budou monoposty projíždět ale nikdo neví. Tiskové prohlášení bližší informace neposkytlo a tak zůstává otázkou, jestli pořadatelé zasadí IndyCar do ulic velkoměsta nebo na některý stávající okruh, kupříkladu Interlagos.

Partnerů má závod dost, vedle Apex-Brasil, podporující domácí i zahraniční investory v Brazílii, přidá troškou do mlýna televizní společnost Bandeirantes. „Pro město je to obrovská obchodní příležitost,“ uvedl starosta Sao Paula Gilberto Kassab.

Až podezřelé ticho po pěšině od doby oznámení závodu v Brazílii vyvolávalo obavy, zdali vůbec série IndyCar dospěla k dohodě. Ano, po čtyřech měsících jsme se dočkali zprávy, že závod opravdu bude, že Sao Paulo otevře novou sezónu, nicméně tím také končíme. Budeme muset čekat další týdny, abychom se dozvěděli, na kterém okruhu se pojede?
Vytisknout

Diskuze: Brazilské ledy se pohnuly

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Zvykejte si na nový název: Andretti Autosport

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud