Zvykejte si na nový název: Andretti Autosport

iM3, 25. listopadu 2009, 18:02 Google+

Úspěšná stáj Andretti Green Racing se úmyslně rozpadla. Jak bylo ještě v průběhu sezóny avizováno, spolumajitelé Michael Andretti, Kim Green a Kevin Savoree se dohodli na rozdělení priorit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Andretti Green Racing

Sdílejte článek

Nově pojmenovanou stáj Andretti Autosport povede Michael Andretti. „Těšíme se na budoucnost, chceme v roce 2010 bojovat o titul,“ uvedl Andretti, jehož stáj patřila mezi největší zklamání roku. Nikdo ze čtveřice Patrick – Kanaan – Andretti – Mutoh nepřivezl prvenství a tým se potácel uprostřed startovního pole. „Máme před sebou hodně práce, prioritou jsou vítězství v závodech i šampionátu.“

Kim Green a Kevin Savoree převezmou kontrolu nad organizací Andretti Green Promotions, která pořádá závody v St. Petersburgu a Torontu. Cílem reorganizace uvnitř Andretti Green bylo zefektivnění výkonnosti práce, především pak samotné stáje.

Stáj zaznamenala nejhorší sezónu od roku 2003, kdy vstoupila do šampionátu IndyCar. V minulosti patřila mezi hvězdné stálice seriálu, v letech 2004, 2005 a 2007 slavila titul, v roce 2005 a 2007 vítězství na Indianapolis 500.
Vytisknout

Diskuze: Zvykejte si na nový název: Andretti Autosport

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fisher, Sarah

Sarah Fisher Racing se rozrůstá

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud