Příliš slabé Push to Pass

iM3, 10. srpna 2009, 18:39 Google+

NEWMAN / HAAS / LANIGAN RACING – REVIEW; Rahal měl skvěle rozjetý závod, ale blíže neidentifikovatelný problém s brzdami ho odsoudil za hranici TOP5, Rahal je po právu zklamán. U Servii potíže nenastaly, na druhou stranu, zrovna zábavný závod neabsolvoval.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Servia, Oriol

Servia, Oriol | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Graham Rahal, 8.
Z výsledku jsem zklamán, protože jsme měli na víc. Chtěl jsem prostý závod bez chyb, kdyby se to podařilo, mohli jsme zajet dobrý výsledek. Bohužel v zatáčce se mi zablokovaly zadní brzdy a já vyjel mimo dráhu. Nevěděl jsem proč k tomu došlo. Stalo se to pouze jednou za celý závod, ale i tak to stačilo. Chtěl jsem dojet v první pětce, sice jsem neřídil vůz schopný vítězství, nicméně rychlostí oplýval. V závěru závodu jsem chtěl předjet Paula Tracyho, ale tlačítko Push to Pass jsem použil příliš brzo. Závod je pro mě zklamáním.

Oriol Servia, 11.
Doufal jsem v nějaké štěstí nebo náhodu, ale po startu ze 14. pozice jsem prožil celkem jednotvárný závod. Je obtížné předjíždět a když startujete tak vzadu, je to ještě náročnější. Doufám, že u Push to Pass zvýší výkon z dosavadních pěti koní na pětadvacet. Ačkoliv jsem na startu a při restartech předjel pár jezdců, jakmile se všichni dostali do určitého rytmu, nebylo možné dál postupovat.
Vytisknout

Diskuze: Příliš slabé Push to Pass

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Andretti, Marco

Hideki Mutoh znovu nejlepší z AGR

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud