Tony Kanaan vedoucím mužem

iM3, 27. dubna 2009, 22:28 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Celý tým navázal na povzbuzující výsledky v Long Beach, Danica Patrick startovala třetí, Tony Kanaan dojel třetí. Vlastně všechny vozy se vlezly do první desítky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 3.
Na pitstopech jsme byli úžasní. Na Indy mířím jako lídr šampionátu, což je skvělé. Vyrovnané výsledky jsou v závodech důležité, to musíme mít na paměti. Jízda byla perfektní, déšť se naštěstí nepřihnal.

Danica Patrick, 5.
Chlapci odvedli při pitstopech perfektní práci. To nám velmi pomohlo, protože tady se těžko předjíždí. Na květen se strašně těším. Také jsme se posunuli o pět míst v průběžném pořadí, pro náš tým to byl perfektní den.

Marco Andretti, 6.
Se šestým místem jsem spokojen. Sice jsme se trochu trápili, ale nemohu si stěžovat. Neměli jsme ideální vůz, ale zůstali jsme s vedoucí skupinou. Ráno bylo docela hektické, ale chlapci pracovali tvrdě a vše dali do pořádku. Teď se těším na Indy 500.

Hideki Mutoh, 7.

Rozhodně to byl náročný závod. Startovali jsme ze 13. pozice a dostali jsme se skrz provoz na sedmé. Jsem trochu zklamaný, protože jsem s výborným vozem pomýšlel na TOP5. Na květen se nemohu dočkat.
Vytisknout

Diskuze: Tony Kanaan vedoucím mužem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Dvousetkolové testování

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud