Ach ta horká hlava konkurentů

iM3, 6. dubna 2009, 22:21 Google+

NEWMAN HAAS LANIGAN RACING - REVIEW; Slavná stáj vstoupila do závodního víkendu velmi dobře, Graham Rahal patřil mezi nejrychlejší a v sobotu získal pole-position. Bohužel v závodě se proti celému týmu otočilo štěstí zády a solidní výsledek kvůli soupeřům nepřišel.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rahal, Graham

Rahal, Graham | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Graham Rahal, 7.
Už začátek se nevydařil. Hádám, že na startu do mne najel Tony Kannan. Je to absolutně směšné, od zkušeného jezdce jako je on nečekáte, že v prvním kole prvního závodu se bude takto chovat? Od té doby jsem se snažil dostat zpět na přední pozice. Z posledního místa je sedmá pozice dobrá, jsem spokojen, ale výsledek mohl být o hodně lepší. Náš vůz byl hodně dobrý. Sice se pneumatiky k závěru poněkud opotřebovávaly, změnilo se vyvážení a vůz vibroval. S poslední sadou pneumatik vůz skoro nezatáčel a já ztratil několik pozic.

Robert Doornobs, 11.
Byl to pro mne hektický víkend. Obyčejně při debutu dojedu na pódiu, takže je škoda, že jsem v sérii nepokračoval i zde. Start ze 13. místa sliboval dlouhé odpoledne, ale v IndyCar se může přihodit ledacos. První stint vyšel bez problémů, ale na pitlane jsem musel zajet trochu dřív, neboť jsem měl defekt pneumatiky. V závěru mi hodně pomohli mechanici v boxech. Nejhorší situace byla po restartech, kdy jsem uklouzl na nečistotách. Při druhém restartu jsem byl pozorný, aby se nic podobného neopakovalo. Když jsem se po vnitřní straně snažil předjet Wheldona, neměl kam uhnout a ťuknul do mé zadní pneumatiky. Vůz vyskočil do vzduchu a ohnulo se zavěšení.
Vytisknout

Diskuze: Ach ta horká hlava konkurentů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

Skvělý závod pokazila porucha

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud