Andretti: To nejhorší nás teprve čeká

iM3, 24. března 2009, 18:40 Google+

Michael Andretti veřejně promluvil o budoucnosti motosportu vzhledem k současné finanční krizi. Vyhlídky nejsou podle šampióna z roku 1991 nijak pozitivní.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
andretti, michael

andretti, michael | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

„Myslím, že rok 2010 bude nejtěžší,“ uvedl spolumajitel stáje Andretti Green Racing. „Spousta sponzorů má s týmy uzavřené dlouhodobé smlouvy, ale teď budou čelit velmi špatné ekonomické situaci.“

Andretti je přesvědčen, že ekonomika ještě neklesla ke dnu. „Na svém dně bude pravděpodobně na konci roku, v době, kdy sháním sponzory na další rok.“ Do stáje Andretti se v letošním roce vrátili všichni sponzoři, ale Michael Andretti vůbec netuší, jak si stojí s rozpočtem.

Důkazem, že budoucnost bude složitá a společnosti budou šetřit i na sponzorství, je konec extra dlouhého partnerství mezi týmem a sponzorem. V seriálu dragsterů NHRA skončilo 30tileté partnerství mezi Anheuser-Bush a týmem Kenny Bernstien Racing.

Pouze v jedné věci si je Michael Andretti jistý - v Danice Patrick. Američanka bude táhnout sponzorské peníze po celou svou úspěšnou kariéru.
Vytisknout

Diskuze: Andretti: To nejhorší nás teprve čeká

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Power, Will

Power s Franchittim dominují

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud