KV Racing hledá peníze pro druhý vůz

iM3, 8. března 2009, 23:14 Google+

Šéf stáje KV Racing Jimmy Vasser musel vzhledem k napjatému rozpočtu vyškrtnout jeden vůz. V loňském roce hájili barvy stáje Will Power a Oriol Servia. Letos bude veškerá pozornost upjata k Mariu Moraesovi, ovšem v průběhu sezóny se může péče rozložit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Servia, Oriol

Servia, Oriol | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Will Power odešel k Penske Racing namísto Helia Castronevese. Prázdnou sedačku nahradil Mario Moraes se sponzory v kapse, stejnou finanční nabídkou však Oriol Servia nedisponoval. Proto byl Vasser nucen nasadit pouze jeden vůz.

Ale šampión z roku 1996 je optimistický a doufá, že na závod Indianapolis 500 a zbytek sezóny sežene peníze pro financování druhého vozu.

„Minimálně na Indy budeme mít dva vozy,“ uvedl Vasser. Kdo bude řídit druhý vůz zatím není jisté, v úvahu přicházejí dva piloti. Zmiňovaný Servia a veterán Paul Tracy.

„Je pouze malá šance, aby se do kokpitu posadil Jimmy Vasser,“ uváděl na svou osobu Vasser, který věří v Moraesovy kvality. Podle něj je Brazilec schopen bojovat o prvenství.

„Hodně na mne zapůsobil, zejména na klasických okruzích. Byl rychlejší než týmový kolega Bruno Junqueira a když jsem ho sledoval v Chicagu, nebál se bojovat s nejlepšími.“
Vytisknout

Diskuze: KV Racing hledá peníze pro druhý vůz

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bouchut/Maassen

Xavier Maassen v týmu Luc Alphand Aventures

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud