COSCAR: Bonus za vedení v závodě

iM3, 11. listopadu 2008, 23:15 Google+

COSCAR - BRISTOL; Býčí aréna pro těžkopádné vozy NASCAR. Jedna chyba a problémy mají všichni, nějak tak by se dal charakterizovat slavný ovál.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Lukáš Srňánek #51, 3. místo
Do Bristolu přijel tým ve velice dobré formě. Krátké ovály nepatří mezi mé oblíbené, proto jsem očekával, že budu mít v Bristolu problémy. Jenže od prvního výjezdu na trať byl vůz naprosto dokonale nastaven. V závodě jsem se pohyboval v TO3 a s vozem jsem neměl žádný problém. Po nehodě Andrzeje #712 jsem se dostal do vedení, vedl jsem dlouhých 119 kol a měl jsem našlápnuto na vytouženou výhru. Bohužel štěstí se ke mě opět otočilo zády. Zbývalo asi 40 kol do cíle a na trati byla žlutá fáze. Jenže za špatné zařazení za safety carem jsem dostal penalizaci. Jestli v Bristolu dostanete nějaký trest tak je téměř jisté, že nemáte žádnou šanci na dobré umístění. Závod jsem dokončil na 3 místě, což lze v Bristolu považovat za velký úspěch.

Petr Janík #21, 10. místo
Na Bristol raději zapomenout. Se spooterem jsem si naprosto nerozuměl, to také vyústilo v penalizaci. Navíc do mne zezadu někdo dvakrát narazil a později jsem měl kontakt s vozem stojícím napříč dráhy.
Vytisknout

Diskuze: COSCAR: Bonus za vedení v závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Scheider: Formule 1 byla blízko...

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud