Nejlepší ze zbytku světa

iM3, 9. září 2008, 17:51 Google+

NEWMAN / HAAS / LANIGAN RACING - REVIEW; Tato veleúspěšná stáj s bohatou historií se musela podobně jako všechny přestoupivší týmy přizpůsobit sérii IndyCar. A jako jediná to zvládla na výbornou. I když sezóna byla plná výkyvů, odchází NHL Racing se vztyčenou hlavou a dvěma vítězstvími.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Manning - Wilson

Manning - Wilson | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Justin Wilson, 11.
V závodě se pořád něco dělo. Snažili jsme se jezdit v balíku a byla to fakt sranda. Pořád se někdo předjíždět. Když jsme se blížili do závěrečného stintu, všichni najednou zrychlili a já s nimi nemohl udržet krok. Avšak celkově jsem s jedenáctým místem spokojen. Když vezmeme v úvahu, s čím vším jsme se museli potýkat, byl to dobrý rok. Bojoval jsem o titul nováčka roku, při posledním restartu jsem předjel několik jezdců, ale přede mnou jedoucí Andretti najednou zpomalil a já skoro havaroval. Díky tomu jsem ztratil několik pozic a tím pádem i titul.

Graham Rahal, nedojel - 19.
Myslel jsem, že máme velmi konkurenceschopný vůz a já myslel, že to dotáhneme do první desítky, ne-li do TOP5. Ale jakmile jsem získal páté místo, všechno se začalo kazit. Ke konci nás trápil jeden problém za druhým. Věděl jsem, že Buddy Rice je na pitlane po mé pravici, ale už bylo pozdě. Poté nám opadlo zpětné zrcátko. Pouze jsem doufal v dobrý a bezproblémový závod, ale štěstí nám nepřálo.
Vytisknout

Diskuze: Nejlepší ze zbytku světa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan - Mutoh

Celkové třetí místo a titul

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud