Scott Dixon dekolasoval soupeře

iM3, 29. srpna 2008, 19:18 Google+

DETROIT - 1. TRÉNINK; Scott Dixon nechce promarnit další šanci a do závodního víkendu v ulicích Detroitu vstoupil ostře. Novozélanďan velmi často vyhrává tréninky, ale tentokrát se mu povedlo doslova rozdrtit soupeře.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon - Castroneves

Dixon - Castroneves | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Dixon jakoby neměl závodní monopost, ale rychlou lokomotivu řítící se po pevných kolejí. Druhý Castroneves na svého soupeře v boji o titul ztratil půl vteřiny, což je v IndyCar hodně, i na klasickém okruhu.

Třetí místo obsadil Ryan Briscoe, čtvrté Tony Kaanan. Tudíž žádné překvapení se v první čtverce nekonalo. Příjemně potěšili své zaměstnavatele Ryan Hunter-Reay a Danica Patrick. Hideki Mutoh taktéž zajel solidní čas, naopak zbylý zástupce Andretti Green Marco Andretti radost k úsměvu rozhodně nemá, dvacáté místo je opravdu slabé.

Do první desítky se ještě vlezl Graham Rahal, který už pouze vzpomíná na své vítězství v St. Petersburgu. Osmý Dan Wheldon určitě očekával víc, deváté místo patří Darrenu Manningovi, jehož silnou stránkou jsou právě klasické okruhy. Desítku uzavírá Vitor Meira.
Vytisknout

Diskuze: Scott Dixon dekolasoval soupeře

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Capirossi sa nevzdáva, koniec v nedohľadne

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud