Scott Dixon dekolasoval soupeře

Dixon - Castroneves

Dixon - Castroneves | foto: IndyCar Media

DETROIT - 1. TRÉNINK; Scott Dixon nechce promarnit další šanci a do závodního víkendu v ulicích Detroitu vstoupil ostře. Novozélanďan velmi často vyhrává tréninky, ale tentokrát se mu povedlo doslova rozdrtit soupeře.

Dixon jakoby neměl závodní monopost, ale rychlou lokomotivu řítící se po pevných kolejí. Druhý Castroneves na svého soupeře v boji o titul ztratil půl vteřiny, což je v IndyCar hodně, i na klasickém okruhu.

Třetí místo obsadil Ryan Briscoe, čtvrté Tony Kaanan. Tudíž žádné překvapení se v první čtverce nekonalo. Příjemně potěšili své zaměstnavatele Ryan Hunter-Reay a Danica Patrick. Hideki Mutoh taktéž zajel solidní čas, naopak zbylý zástupce Andretti Green Marco Andretti radost k úsměvu rozhodně nemá, dvacáté místo je opravdu slabé.

Do první desítky se ještě vlezl Graham Rahal, který už pouze vzpomíná na své vítězství v St. Petersburgu. Osmý Dan Wheldon určitě očekával víc, deváté místo patří Darrenu Manningovi, jehož silnou stránkou jsou právě klasické okruhy. Desítku uzavírá Vitor Meira.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu