Andretti Green naprosto propadl

iM3, 21. července 2008, 17:40 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; To, že se stáji letos vůbec nedaří je očividné. Pouhé dvě vítězství na špičkový tým opravdu málo. Problémy pokračovaly i v Mid-Ohio, kde se ani jeden vůz nedostal do první pětky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 7.
Pro náš tým to nebyl dobrý závod. Musíme se seskupit, protože v současné chvíli se nám rozhodně nedaří. Musíme zvednou hlavu a pracovat na problémech, abychom zajížděli lepší výsledky.

Hideki Mutoh, 9.
Na začátku bylo auto dobré. V podstatě jsem myslel, že v první fázi máme jedno z nejrychlejší aut. Ale v poslední fázi mě trápila nedotáčivost a nebyl jsem schopen nikoho předjet. Strategie nevyšla tak, jak bychom si představovali. Byl to náročný den, příští víkend snad přivezeme lepší výsledek.

Danica Patrick, 12.
Kyle Moyer naplánoval perfektní strategii. Mysleli jsme, že po Rahalově výjezdu z tratě se objeví pace car, takže mě Kyla zavolal do boxů. Bohužel, zůstala vyvěšena zelená vlajka. V poslední fázi jsem šetřila palivo, ale nakonec jsem získala pár pozic a důležité body.

Marco Andretti, 25. - nedojel
Přede mnou se objevil kouř. Věděl jsem, že někdo dostal hodiny. Neměl jsem tušení kudy jet, bohužel jsem se vydal špatným směrem. Ovšem, do této pozice jsem se dostal sám. Na začátku jsem chyboval a propadl se.
Vytisknout

Diskuze: Andretti Green naprosto propadl

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Meira, Vitor

Vitor Meira stále čeká na vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud