Danica Patrick začala další hádku + VIDEO

iM3, 20. července 2008, 12:37 Google+

Po Indianapolis 500 se Patrick opět ukázala v tom velmi špatném světle. Tentokrát si vybrala sobě rovnou, druhou zástupkyni ženského pohlaví v sérii IndyCar, Milku Duno.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Celý incident začal v tréninku na dráze. Patrick se snažila předjet Duno, ale předjetí ji venezuelská závodnice velmi ztížila.

Poté Patrick zamířila přímo do boxů stáje Dreyer & Reinbold Racing, kde sehrála další ze svých emocionálních scén. Duno si to samozřejmě nenechala líbit a několikrát Patrick řekla, ať odejde. Když ani na několikáté požádání Patrick neodešla, Duno jejím směrem naštvaně hodila ručník. To Patrick vyprovokovalo k vulgárním nadávkám.

„Naštvaná přišla k mému týmu a nadávala,“ řekl Duno. „Pokud přijdete v normální náladě, perfektní, můžeme si promluvit. Ale pokud přijdete naštvaní, uvidíte mojí špatnou stránku osobnosti. Nemám ráda drama, řekla jsem jí ať odejde, není tu vítaná,“ uvedla s klidným hlasem Duno.

„Chtěla jsem vědět, jestli mě na dráze viděla,“ hájila se Patrick. „Je těžké někoho najít, když už vyleze z vozu. Stála jsem za zdí, jen jsem se jí ptala, co se stalo. Bohužel, věci si vyžadovali reakci. Všichni sledují mé kroky, co udělám. Jsem středem pozornosti, protože jsem populární,“ hájila Patrick mediální zájem o její dobré i špatné výstupy.

„Nemám ráda ty show co předvádí,“ pokračovala Duno. „Závodníky může vytlačit, protože ji nic nemohou udělat, ale mě vytlačit nemůže. Jsme si rovni a vím o mém charakteru. Jakmile se do mě někdo bude navážet, pozná mě z té špatné stránky a potom bude mít problém.“

Zde můžete vidět celou situaci
Vytisknout

Diskuze: Danica Patrick začala další hádku + VIDEO

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Peter/Simonsen

Darren Turner na startu 24h of Spa!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud