AJ Foyt IV se setkal s ohněm i v závodě

iM3, 26. května 2008, 13:35 Google+

VISION RACING - REVIEW; Jediný jezdec z týmu Vision Racing, který se v cíli radoval z výsledku byl pátý Ed Carpenter. AJ Foyt IV měl problémy na pitlane, což zásadně ovlivnilo zbytek jeho závodu. Třetí muž týmu, Davey Hamilton, se po celých dvě stě kol potýkal s nedotáčivostí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Foyt IV, A.J.

Foyt IV, A.J. | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ed Carpenter, 5.
Můj vůz byl mnohem lepší v závěru než na počátku závodu. Byli jsme podobně rychlí jako po celý měsíc - těsně za špičkou. Během pitstopu nešel zařadit neutrál, začlenili jsme se až na konec pole. Naštěstí byly vyvěšeny žluté vlajky a já dostihl špičku. Na konci jsem pravděpodobně mohl předjet i Castronevese, ale i s pátým místem jsem spokojen.

Davey Hamilton, 14.
Jsem docela zklamán. Vnější stopa byla strašně špinavá, snažil jsem se nastavením upravit nedotáčivost, ale seřizovač v kokpitu se jednoduše porouchal. To nás hodně poškodilo, protože po celý den jsem se s nedotáčivostí dost trápil.

AJ Foyt IV, 21.
Jsem opravdu zklamán. Probojovával jsem se dopředu a všechno šlo až do pitstopu velmi dobře. Dostal jsem povel vyjet, ale hádám, že hadice byla stále v uzávěru nádrže. Následně se poškodila, palivo vyteklo všude kolem a začalo hořet. Vyskočil jsem z vozu a hasiči uhasili oheň. Mechanici všechno vyčistili a jakmile jsem si vzal novou helmu, byl jsem zpátky. Byla to pro mne skličující jízda, pouze jsem kroužil dokola a všem uhýbal.
Vytisknout

Diskuze: AJ Foyt IV se setkal s ohněm i v závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay byl naštvaný na Mutoha

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud