Hunter-Reay byl naštvaný na Mutoha

iM3, 26. května 2008, 13:34 Google+

RAHAL LETTERMAN RACING - REVIEW; Na závod v Indianapolis nasadila stáj i druhý vůz pro loňského šampióna série IndyLights Alexe Lloyda. Ten v přípravných trénincích vykazoval slušnou rychlost, ale závod nakonec po kontaktu se zdí nedokončil. Naopak Hunter-Reay nadále předvádí oslňující výkony.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ryan Hunter-Reay, 6.
Skvělý výsledek. Myslím, že letošní boj o nováčka roku na Indy 500 znamenal hodně, jelikož celé pole bylo díky jezdcům z Champ Car velmi vyrovnané. Loni touhle dobou jsem se procházel po paddocku a hledal sedačku, dnes sedím na tiskové konferenci jako nejlepší nováček Indy. Wow.

V závodě mě blokoval Hideki (Mutoh), nemohu vám popsat, jak naštvaný jsem byl. Ale přistoupil jsem k tomu metodicky a nakonec ho předjel. Spotteři odvedli úžasnou práci. Neexistovala jiná možnost, musel jsem se před něj dostat (Mutoh taktéž závodil o titul nováčka Indy 500).

Alex Lloyd, nedokončil / 25.
S vozem jsme se celý den trápili, ale tak to na Indianapolis někdy chodí. Je to škoda, protože skoro po celý měsíc bylo auto dobré, ale v neděli to nějakým způsobem nevyšlo. Během druhého stintu jsem se lehce otřel o zeď, ale po prohlídce vypadalo všechno v pořádku. Nicméně něco muselo být špatně, protože o něco později jsem vyjížděl ze zatáčky číslo čtyři a vůz prostě nezatočil. Namířil jsem si to přímo proti zdi.
Vytisknout

Diskuze: Hunter-Reay byl naštvaný na Mutoha

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rahal, Graham

Za Rahalovu nehodu může Lloyd

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud