Jednání ztroskotala dřív než začala

iM3, 10. února 2008, 11:46 Google+

Jednání bylo na dobré cestě. Obě série si dohodli datum schůzky, kde bylo v plánu projednat možnost spojení. Teď je zřejmé, že k diskuzi v nejbližší době nedojde. Důvod? Média.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Zatímco vedení IndyCar odcestovalo do Japonska na setkání s Hondou, Champ Car oznámilo pozastavení blížící se ho jednání o sjednocení sérií.

Podnětem k tak ráznému kroku bylo prosáknutí informací do tisku. Vlastníci Champ Car Kevin Kalkhoven a Gerald Forsythe viní média z poškození možného sjednocení. „Bohužel, média informovala o pravděpodobné dohodě Champ Car a IndyCar, což významně brání dalším diskuzím,“ uvádí se v oficiálním prohlášení Champ Car.

„Za poslední tři roky jsme několikrát otevřeli cesty týkající se spojení dvou největších formulových sérií v USA. Bohužel jsme nebyli schopni dosáhnout vhodného řešení. Nyní jsou veškeré diskuze pozastaveny. Z toho důvodu budeme nadále pokračovat jako Champ Car.“

Je podivné, že pouhá média dokáží (přinesla pouze informace o blížících se jednání) naprosto zničit křehký vztah Champ Car a IndyCar. Spojení bylo na dobré cestě, nyní jsem zase na začátku.
Vytisknout

Diskuze: Jednání ztroskotala dřív než začala

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

IndyCar představilo technické novinky

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud