Denver: Další double týmu Newman – Hass

ar1, 1. září 2003, 16:56 Google+

Brazilec Bruno Junqueira získal pro tým Paula Newmana a Carla Haase v jejich 350. startu v rámci seriálu...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Champ Car cenné vítězství formou double.

Junqueira zvítězil v závodě, který se odehrával na městském okruhu v Denveru, kde se uskutečnil již patnáctý díl letošního seriálu The Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford.

Jeho týmový kolega a zatím také nejlepší nováček letošní sezony Francouz Sebastien Bourdais si do cíle přijel se ztrátou pouhých 0,335 sekundy pro druhou pozici.

Junqueira si zde připsal další vítězství v řadě poté, co zde vyhrál i loni.

Vítěz sobotní kvalifikace Oriol Servia si v neděli dojel do cíle pro třetí příčku, což mu pomohlo zvýšit náskok v průběžném pořadí před sedmým Adrianem Fernandezem na dobrých 16 bodů.

Paul Tracy, letošní zatím vedoucí jezdec šampionátu zvýšil díky svému čtvrtému místu v cíli závodu svůj náskok ve vedení na druhého Junqueiru na osmnáct bodů.

Adrian Fernandez ukazoval již v kvalifikaci, že tento typ okruhů mu zjevně svědčí. Svoji dobře naladěnou formu potvrdil také v závodě, když dokázal s tří sekundovým náskokem uhájit svoji pátou pozici před za ním jedoucím Michelem Jourdainem juniorem, jenž skončil šestý.

Bývalý jezdec Formule 1 Fin Mika Salo nezvládl svůj debut v seriálu Champ Car s uspokojivým výsledkem. Po vyjetí z depa po výměně pneumatik se mu stal na ještě studených gumách smyk a skončil ve zdi. Tím pro něj skončil jeho první start v seriálu.

Celý šampionát nyní zamíří do Miami, kde se 28. září uskuteční již šestnáctý závod pod názvem The Miami for the Grand Prix Americas Presented by sportsbook.com.


Vytisknout

Diskuze: Denver: Další double týmu Newman – Hass

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Denver: Sobotní Pole v rukou Španěla - anotační foto

Denver: Sobotní Pole v rukou Španěla

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud