DAMS nasadí Lamborghini Murcielago

Daniel Šupa, 19. května 2004, 15:41 Google+

Staronová posádka Andrea Piccini a Jean Denis Deletraz nastoupí již v Doningtonu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Piccini, Andrea

Piccini, Andrea | foto: GP group

Sdílejte článek

Podle oficiální zprávy mediálních zástupců Picciniho putuje ve Valencii překvapivě rychlé Lamborghini k francouzskému týmu DAMS, který ho bude nasazovat v oranžovo černých barvách. Vůz by měl být již 1. června ve Francii a jeho debut v nových barvách je naplánován na 27. června v britském Doningtonu.

Deletraz/Piccini se velmi dobře znají právě z FIA GT, kde spolu závodili s Ferrari F550 Maranello a loni v továrním týmu Lister Racing. V roce 2002 jim titul unikl jen o pověstný vlásek.

DAMS také není neznámý tým. Francouzi velmi úzce spolupracovali s Toyotou při vývoji sportovního prototypu do 24hodinových závodů v Le Mans.

Audi přislíbilo podporovat projekt GT všemi svými poznatky a technologiemi. Vůz by měl být průběžně vyvíjen a vylepšován. Předpokládá se, že pneumatiky bude dodávat Michelin.

„Z kontraktu jsem nadšený. Bude to debutová sezona a čeká nás tvrdá práce, během které musíme vychytat všechny mouchy, které se budou jistě u nového vozu vyskytovat. Nemohu se však dočkat debutu s novým Lamborghini Murcielago,“ prohlásil Piccini.


Foto: GP group

Vytisknout

Diskuze: DAMS nasadí Lamborghini Murcielago

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bobbi, Matteo

Hockenheimring: Drtivý úspěch Ferrari

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud