Dario Franchitti je šampiónem…a co dál?

iM3, 10. září 2007, 22:40 Google+

Skotský jezdec, který letošní rok dotáhl do vítězného konce, dostal na konci léta neoficiální nabídku od Richarda Childressa operujícího v sérii NASCAR. Dále se objevily zvěsti o možném přestupu do stáje Chipa Ganassiho. Jaký ke všem alternativám zaujal Franchitti postoj?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti - Andretti Michael

Franchitti - Andretti Michael | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Nejspíše tento: Dejte mi na chvíli pokoj, teď si užívám pořádnou porci slávy… Dario Franchitti se především v závěrečných závodech roku IndyCar nepohodl se svým šéfem Michaelem Andrettim. Setrvání v jeho stáji se jeví jako velmi nepravděpodobná možnost.

„O nadcházející sezóně mluvit nebudu,“
řekl Franchitti. „Nemyslím si, že rozhodnutí padne během příštích 14ti dní. Mám v plánu vychutnávat si vítězství v šampiónu. Byla to dlouhá sezóna a chci si užít trochu volna. Vážím si náročného souboje se Scottem a jeho týmem. Chovám vůči němu velký respekt.“

Kromě velkého vítězství závodu Indianapolis 500 a šampionátu si Franchitti odnáší ještě jeden rekord. Na své konto posbíral neuvěřitelných 637 bodů, čím překonal dosavadního rekordmana Dana Wheldona z roku 2005 o devět bodů.

Kde Franchitti nakonec zakotví je těžké odhadnout, nicméně po výhře o něj zájem ještě vzrostl a novopečený mistr si může vybírat.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Dario Franchitti je šampiónem…a co dál?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Audi se o Ralfa Schumachera nezajímá - anotační foto

Audi se o Ralfa Schumachera nezajímá

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud