Změna v týmu PK Racing

Daniel Šupa, 28. srpna 2003, 23:36 Google+

Za stále ne právě výrazný tým bude od tohoto víkendu startovat expilot Formule 1 Mika Salo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Spekulace o jednáních, která měla probíhat mezi finským pilotem a šéfem týmu Craigem Pollockem, se ukázaly pravdivými ve chvíli, kdy Salo podepsal smlouvu s týmem PK Racing a nahradí v jediném voze stáje Maxe Papise, jenž má taktéž zkušenosti s Formulí 1.

Bývalý jezdec stájí Lotus, Tyrrell, Arrows, Sauber, Ferrari i Toyota tak bude po 110 startech v Grand Prix F1 závodit v seriálu Champ Car s vozem Lola Ford Cosworth a pokusí se prosadit s týmem, ve kterém neuspěli Patrick Lemarie, Bryan Herta a jmenovaný Max Papis. Debutem pro něj bude nadcházející závod v Denveru o tomto víkendu.

„Užil jsem si testu v Mid-Ohio a hodně jsem se toho o týmu dozvěděl. Stáj je dle mého velmi silná a věřím, že spolu budeme velmi dobře spolupracovat,“ řekl k podpisu smlouvy Mika Salo.

„Po velmi úspěšném testu, který se uskutečnil v Mid-Ohio v pondělí jsme se rozhodli s Kevinem Kalkhovenem vzít Miku do týmu,“ objasnil zákulisí výměny pilotů Craig Pollock, který dle všeho čeká s nasazením druhého vozu v týmu na svého přítele a jezdce Jacquese Villeneuva...

Vytisknout

Diskuze: Změna v týmu PK Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

2004: Bourdais a Junqueira v 500 mil Indy - anotační foto

2004: Bourdais a Junqueira v 500 mil Indy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud