Dario Franchitti se zadlužil

iM3, 9. srpna 2007, 22:37 Google+

Po hrůzně vypadajícím letu vzduchem na ovále Michigan si mohl Franchitti oddechnout, nikoli v nemocnici, ale v náručí své manželky. Tvrdý a bezpečný monopost, respektive šasi Dallara ochránila svého pána dokonale.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti, Dario

Franchitti, Dario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

K incidentu došlo při souboji o vedení s Danem Wheldonem. Oba vozy kolidovaly, přičemž ten Franchittiho vzlétl do vzduchu, udělal salto a dopadl na projíždějícího Dixona. Do havárie bylo zapleteno celkem šest vozů. Celá akce by se dala přirovnat k "BIG ONE", toto slovní spojení znají převážně fanoušci závodů NASCAR…jen lehký kontakt dvou jezdců může v konečném důsledku znamenat ohromnou havárii…

Franchitti odešel po svých. A komu patří dík? „Hádám, že vozu toho hodně dlužím. Monopost absorboval všechen náraz. Musím říct, že odvedl svou práci, zachránil mně,“ řekl Franchitti.

„Pan Dallara je můj blízký přítel a vždy jsem mu fandil. Poskytuje nám rychlá a zároveň bezpečná auta. Jediné co mám, je pohmožděný nos. To je něco úžasného,“ dodal Franchitti, který přestože závod nedokončil, zůstává na čele šampionátu.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Dario Franchitti se zadlužil

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Vstupenky na A1GP v Brne sú už v predaji

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud