Bourdais bere bod a provizorní Pole position

ar1, 21. července 2007, 01:33 Google+

EDMONTON - 1. KVALIFIKACE: Sebastian Bourdais, ostřílený jezdec seriálu Champ Car World Series nenechal soupeře dlouho na pochybách a ujistil je, že on první řadu na startu jen tak nedá.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bourdais, sébastien

bourdais, sébastien | foto: Newman/Haas/Langin Racing

Sdílejte článek

Nejrychlejším časem 58,709s na trati v Edmontonu si francouzský jezdec zajistil postavení na startu pro nedělní závod v první řadě, plus si na své konto připsal další velmi důležitý mistrovský bod. Vedení šampionátu je totiž letos velmi vyrovnané a každý bod může sehrát ve finálním zúčtování důležitou roli.

Francouzům patřila první kvalifikace, když druhý nejrychlejší čas zajel Simon Pagenaud s vozem týmu Australia a třetí se umístil Graham Rahal s vozem Paula Newmana.

Čtvrtý čas Bruna Junqueiry je dobrý výsledek pro tým Dale Coyneho a pátý Will Power zase může hovořit po skvělém vkročení do víkendu o zklamání. 

Pět minut po zahájení kvalifikace zaznamenal vážnější nehodu Tristan Gommendy s vozem PKV Racing, který narazil do zdi a musel být převezen do místní nemocnice na rentgen.

Vedoucí jezdec šampionátu Robert Doornbos s vozem týmu Minardi zajel až 10. nejrychlejší čas. Velkým zklamáním víkendu je zatím Paul Tracy, který se potýká od pátečního dopoledne s technickými problémy na svém voze.

Vytisknout

Diskuze: Bourdais bere bod a provizorní Pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Power, Will

Will Power začal v Edmontonu nejlépe

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud