Každý by chtěl lepší pozice

iM3, 22. dubna 2007, 14:53 Google+

Vision Racing review - Jediný Tomas Scheckter zachraňoval čest týmu a dotáhl to do první desítky. Přesto se celkově nedá považovat výkon stáje za uspokojivý.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Foyt IV, A.J.

Foyt IV, A.J. | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tomas Scheckter, 9. místo
Měli jsme slušný závod. Chtěl jsem skončit výše, ale vydali jsme ze sebe všechno. Ke konci jsme zkoušeli jinou strategii s palivem, ale nevyšlo to. Toto je třetí TOP10 v řadě, což je pro nás dobrým startem. Potřebujeme na tom stavět a každý závod postupovat trochu výše. Příští týden v Kansasu máme příležitost to zvládnout.

A.J. Foyt IV, 13. místo
Dobrou věcí je, že jsme dokončil závod. Přál bych si lepší pozici, než třináctou. Není to zase tak strašné, když uvážíte, že s týmem jsem tu poprvé. V několika situacích jsme měli smůlu - jako třeba neplánovaná zastávka kvůli velkým vibracím. Chlapci odvedli o víkendu výbornou práci, dali mi kvalitní vůz. Přál jsem si skončit trochu lépe.

Ed Carpenter, 15. místo
Byl to dlouhý den. Je těžké závodit, když na začátku uděláte chybu a ztratíte několik kol. Potom pouze jezdíte a čekáte, až někdo havaruje nebo odstoupí. Marco (Andretti) byl jediný, kdo nám pomohl posunout se. Je hodně špatné, že jsme neskončili lépe. Do Japonska jsem přijel s velkými nadějemi. Takže nyní se těším domů a budu se připravovat na Kansas.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Každý by chtěl lepší pozice

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström - Tomczyk

Hockenheimring: Těžká havárie a triumf Audi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud