2.Turecko: Zuber získal první vítězství

Daniel Šupa, 27. srpna 2006, 16:07 Google+

Rakušan Andreas Zuber zvítězil v dnešním sprintu, ale hlavní pozornost poutali Piquet a Hamilton. Včerejší suverén neměl šanci a Hamilton předvedl stíhací jízdu z druhé poloviny pole.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Zuber, Andreas

Zuber, Andreas | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Od startu kontroloval situaci Zuber poté, co týmový kolega Piqueta Negrao okamžik zhasnutí světel propásl. Na druhé pozici se snažil o průnik do vedení po většinu závodu Carroll. Hamilton se ve druhém kole po své chybě a hodinách propadl až na šestnáctou pozici a výrazně si zkomplikoval šance na bodované umístění.

Brit se však nevzdal a znovu ukázal svoji sílu v rychlosti. Po sérii nejrychlejších kol se propracovával skrz soupeře k bodům a blížil se k Piquetovi. Oba svedli boj kolo na kolo, do kterého se připletl i aktuálně třetí Glock. Jezdci si měnili pořadí a jen s největším úsilím kontrolovali vozy na hranici smyku, ale Brit třetí místo odvážnými manévry nakonec získal.

Dvojici bojující o vítězství dostihl brzy. Carroll si dlouhým ale neúspěšným bojem opotřeboval pneumatiky, takže byl poměrně snadnou kořistí. Zuber byl na řadě, ale Hamiltonův útok uskutečněn už nebyl. Dnešní drama ukončil šachovnicový praporek pro vedoucího jezdce šampionátu příliš brzy.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: 2.Turecko: Zuber získal první vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Matsuura, Kosuke

Přibude Montreal do kalendáře?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud