Na Milwaukee raději zapomenout

iM3, 25. července 2006, 12:08 Google+

Tým Dreyer & Rainbold si z Milwaukee odvezl jen zklamaní. Ryan Briscoe si musel vypít kalich hořkosti až do dna.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Lazier, Buddy

Lazier, Buddy | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Již v prvním tréninku závodního víkendu Briscoe havaroval a zádí narazil do bariéry, poté se odrazil k protější boxové zídce a pochroumal levé přední zavěšení. Mechanici museli po celou noc a den opravovat poškozený vůz, z toho důvodu se Briscoe v druhém tréninku neobjevil. V těch dalších, včetně kvalifikace, uzavíral jezdecké pole a ani v závodě se žádná změna nekonala.

Brzy po startu jej tým povolal do boxu. Na vině bylo špatné ovládání vozu. Po menších úpravách se Briscoe vrátil zpět na trať, ale po dalších velmi pomalých kolech jej spolumajitel týmu, Dennis Reinbold, ze závodu odvolal.

„Celkově jsme měli děsný víkend,“ smutnil Briscoe, který letos startuje teprve potřetí. „Tvrdě jsme pracovali, ale nepodařilo se nám najít vhodné nastavení. Udělali jsme spoustu změn v naději, že jdeme správným směrem.“ Bohužel až v závodě se ukázalo, že tentokrát byla volba nastavení špatná.

Finanční stránka Dreyer & Rainbold není nikterak růžová a po Milwaukee se určitě týmová kasa ještě vyprázdnila. Ryan Briscoe má smlouvu ještě na jeden závod a pak se musí tým poohlédnout po nějakém chlebodárci, který by přinesl nějaké peníze. Mluvilo se o Sarah Fisher, ze vzájemné spolupráce však nakonec sešlo.

foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Na Milwaukee raději zapomenout

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon - Manning

2x TOP 10 pro Chipa Ganassiho

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud