WatkinsGlen: Na přírodní trati Dixon

Pavel Stavebník, 5. června 2006, 15:35 Google+

Zatímco konkurenční série Champ Car zavítala na pro ni netradiční ovál do Milwaukee, IRL naopak zamířila na přírodní okruh Watkins Glen, kde navíc trápilo jezdce deštivé počasí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Nejlépe si nakonec s nástrahami tratě poradil zkušený Scott Dixon z týmu Chipa Ganassiho, kterého na stupně vítězů doprovodil druhý Meira a třetí suplující Briscoe.

Všichni tři jezdci se rozhodli v závěrečné části závodu zariskovat a dojížděli do cíle za houstnoucího deště na pneumatikách do sucha, což se nakonec ukázalo jako správným rozhodnutím.

S problémy se ale potýkali favorité jako vedoucí jezdec průběžného pořadí Castroneves, loňský šampion Wheldon, vítěz Indy500 Hornish i jezdci týmu Michaela Andrettiho.

„Dnes jsme měli konečně i potřebný kousek štěstí,“ prohlásil po závodě šťastný Dixon. „Vždy jsme měli letos k dispozici rychlý vůz, ale nedařilo se nám z něj dostat maximum, teď už je to snad dobré a vítěznou formu si budeme držet i v dalších závodech.“

Výborně skončil návrat na závodní dráhu s vozem IRL v případě Ryana Briscoe, který zaskočil za Buddy Laziera a dosáhl na bronzové umístění.


Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: WatkinsGlen: Na přírodní trati Dixon

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Milwaukee: Bourdais si drží čisté konto

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud