Hornish jr. s rekordem, Penske z 1. řady

ar1, 25. března 2006, 23:52 Google+

Homestead - kvalifikace: Jezdci týmu Marlboro Penske nastavují zrcadlo letošní sezony a nebo alespoň ukázali počáteční sílu svého týmu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hornish jr., Sam

Hornish jr., Sam | foto: Shawn Payne/IRL

Sdílejte článek

Dvojice jezdců týmu Marlboro Penske otevřou novou sezonu startem z první řady, když dnes Sam Hornish jr. zajistil týmu Pole position a Helio Castroneves druhý čas. 1,5 míle dlouhý ovál v Homestead - Miami Speedway zdolal Hornish jr. časem 24.4625s. Castroneves po svém vítězství ve třetím tréninku prokázal dobrou připravenost týmu i v kvalifikaci, když časem 24.5131s odkroužil na ovále za Hornishem jr. druhý nejrychlejší.

Sam Hornish jr. navíc překonal dva roky starý rekord tratě Buddy Riceho, který zde zajel průměrnou rychlostí 217,388 m/h novou rychlostí 218,539 m/h. V neděli odstartuje Marlboro Team Penske od roku 2002 již po deváté oběma auty do závodu z první řady.

První řadu ještě attackovala loňská debutantka Danica Patrick s vozem týmu Letterman Rahal, která odstartuje třetí, s ní ze druhé řady bude startovat také Scott Dixon. Od pátku Dixon naznačuje návrat své dobré formy z roku 2003.

Tony Kanaan a Buddy Rice obsadí na startu třetí řadu.

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Hornish jr. s rekordem, Penske z 1. řady

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Tím Penske je v závere na vrchole

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud