CDW se vrací jako sponzor týmu RuSPORT

Petr Stejskal, 8. března 2006, 20:01 Google+

Povídalo se o tom celou zimu, ale nikdo to nepotvrdil oficiálně. Dnes už ano - CDW se stává hlavním sponzorem Justina Wilsona závodícího za tým RuSPORT v ChampCar

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: RuSPORT/TNT Photo/ACM Photo

Sdílejte článek

Carl Russo, majitel týmu RuSPORT, měl vždy poměrně dobré kontakty se společnostmi z IT odvětví. Sám jednu takovou provozoval, ale prodal ji známému výrobci síťových technologií společnosti Cisco za poměrně kulantní sumu. Tyto kontakty se mu určitě hodily, když se v loňské sezóně dohodl s kanadskou pobočkou CDW na několikazávodovém sponzorství pro Justina Wilsona.

Nejvyšší představitelé i v americké základně společnosti byli spokojeni s tím, co v ChampCar viděli a co jim jejich účast přinesla, a tak se CDW rozhodlo partnerství s RuSPORTem nejen prodloužit, ale výrazně rozšířit.

Vůz Justina Wilsona tak ponese po několik následujících let výrazné logo CDW a jeho dalších partnerů. Do sponzorství se totiž zapojili i další společnosti - HP, Plantronics, Edge Tech. a Targus. Ti poskytnou RuSPORTu především technické vybavení - notebooky, tiskárny, displeje a komunikační vybavení.

Hodně lidí se o CDW vyjadřuje velmi pozitivně. CDW totiž ze svého sponzorství těží maximum, monopost v nových barvách firma předvedla nejen v několika svých pobočkách a televizním vysílání, ale můžeme ho najít i na titulní stránce jejich webové prezentace.

A sám za sebe musím dodat, Justin si takového sponzora určitě zaslouží.

Foto: RuSPORT/TNT Photo/ACM Photo

Vytisknout

Diskuze: CDW se vrací jako sponzor týmu RuSPORT

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Frentzen, Heinz Harald

Frentzen platil pokutu za rýchlosť

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud