Homestead: Castroneves se zlepšil a vyhrál

ar1, 5. března 2006, 11:20 Google+

Helio Castroneves se ve druhém dni testů na okruhu v Homestead-Miami Speedway zlepšil a vyhrál.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Druhý den byl na 2,21 míle dlouhém okruhu ve znamení změn. Helio Castroneves (1:10.5683) svůj čas z předchozího dne vylepšil téměř o půl sekundy, což mu stačilo na konečné vítězství.

Scott Dixon zaznamenal čas 1:10.6675, třetí Sam Hornish jr. 1:10.8459 a čtvrtý čas zajel Scott Sharp s vozem týmu Delphi Fernández Racing. Scott Sharp se řadí právm mezi veterány, vždyť letos už odstartuje svoji jedenáctou plnou sezonu. Loni při debutu v novém týmu zakončil sezonu na pěkné páté pozici.  

Scott Sharp: "Tým Delphi Fernández Racing zde absolvoval opravdu dobrý test. Loni jsme měli dobrou sezonu, ale jedna z oblastí, na kterou se chceme letos soustředit, jsou okruhy. Zde musíme udělat jisté pokroky... Já a závodní inženýr John Dick jsme po oba dva dny testů pracovali myslím dobře. Výsledkem je mnoho dat, které nám poslouží v průběhu sezony. Myslím si, ž tento test byl dorbou zkušeností pro náš tým."

Nováček sezony Marco Andretti, syn slavného Michaela, nahradí letos v týmu Andretti Green Racing Dana Wheldona. Po oba dny se umtil na dvanácté pozici, což není na nováčk nejhorší. 

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Homestead: Castroneves se zlepšil a vyhrál

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchitti, Dario

Homestead: První den se povedl Franchittimu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud