Ernesto Viso přestoupil k týmu iSport

Daniel Šupa, 27. prosince 2005, 22:28 Google+

Přední tým šampionátu GP2 potvrdil jako jednoho ze svých jezdců Ernesta Visa, který letos absolvoval poměrně obtížnou debutovou sezonu s týmem BCN Competicion.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Viso, Ernesto

Viso, Ernesto | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Zatímco v úvodu sezony z testů rychlý Viso zklamal a dlouho se s týmem i vozem hledal, v závěru roku patřil k nejrychlejším a především v Belgii se mu velmi dařilo. V hodnocení jezdců skončil nakonec po třech pódiových umístěních těsně za první desítkou.

Sedačku mu pomyslně uvolnil Scott Speed, který zamířil po celkovém čtvrtém místě do Formule 1. V tuto chvíli má tým iSport International potvrzeného pouze jednoho jezdce.

"Ernesta znám už pár let a vždy mne fascinoval svým zápalem a snahou o úspěch," uvedl v tiskovém prohlášení šéf stáje Paul Jackson. "Byli jsme stále v kontaktu a v posledních měsících jsme spolu mluvili o možné spolupráci pro rok 2006 konkrétněji. Jsem rád, že byla jednání oboustranně tak rychle ukončena a věřím v naše silné partnerství."

"Je skvělé být v sezoně 2006 ve špičkovém týmu. Znám Paula a jsem přesvědčen, že budeme spolupracovat výborně. Odvedu na dráze 100% a vím, že tým udělá to samé," dodal Ernesto Viso.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Ernesto Viso přestoupil k týmu iSport

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Ekström podepsal na další tři roky

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud