Bratr Philippeho testoval u Conquest Racing

ar1, 23. listopadu 2005, 18:07 Google+

Patníctiletý Richard Philippe poprvé ve své kariéře vyzkoušel auto Champ Car týmu Mi-Jack Conquest Racing. Slib splnil spolumajitel týmu Eric Bachelart.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Justin

Wilson, Justin | foto: Photo by Michael Levitt, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Test se odehrál minulý týden na trati v Putnam Parku. "Eric mi slíbil tuto zkušenost v průběhu roku, když jsem se v září stal mistrem americké Formule BMW," řekl Philippe.  

Richard Philippe byl korunován mistrem americké Formule BMW letos v září. Koncem roku si ještě přebral trofej mistra "Rookie Cup". V této senzační sezoně získal šest pole position, a vítězný pohár ze tří největších závodů sezony. Vítězstvím v osmém podniku se Philippe stal nejmladším jezdcem, který zvítězil na okruhu v Indianapolis Motor Speedway.

Samotný test proběhl v chladném podnebí. Philippe zajel velmi působivý čas a prokázal svoji obratnost. Také si ověřil proceduru zastávek v pitlane. Aby se Philippe mohl dobře aklimatizovat na výkon vozu Champ Car, Eric Bachelart zakoupil pro postupný přechod jezdce na tento silný vůz monopost ze seriálu Toyota Atlantic.

Testy sledoval i Richardův starší bratr Nelson, který si letos odbyl křest v Champ Car a získal titul, jako nejvíce přizůsobivý jezdec sezony 2005. Vedení stáje bylo s prvním testem Philippeho spokojeno.

Foto: Champ Car Media

Vytisknout

Diskuze: Bratr Philippeho testoval u Conquest Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

charouz, antonín

Paroubek pomohl získat ČR závod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud