Ekström není spokojen s rychlostí nové Audi

iM2, 10. května 2009, 19:51 Google+

Dvojnásobný šampión DTM Mattias Ekström není spokojen s rychlostí Audi. Během závěrečných testů na Hockenheimu byl podle jeho slov Mercedes rychlejší.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mercedes získal nejlepší čas zásluhou Paula di Resty, kterému se dokázali jezdci Audi přiblížit pouze s rok starými vozy. Nové vozy na Britův čas prostě neměly. Mattias proto doufá, že testy v Dijonu a na Hockenheimu přinesly Audi důležitá data, která pomohou ke zlepšení vozu.

„Sice jsme nedosahovali předpokládaných časů, ale zato jsme dokázali splnit plán, který byl pro testy určen. Splnili jsme všechny úkoly. V testech jsou ale výsledky často zavádějící. Záleží na tom, na čem pracujete. Musím uznat, že každý výjezd na trať nám přinesl něco nového a snažili jsme se z toho poučit,“ říká Švéd.

Mattias říká, že Audi musí zapomenout na časy z testů a naopak pracovat s nashromážděnými daty, aby se ujistilo, že za týden na Hockenheimu bude rychlé. „Musíme k tomu přistupovat tak, že se chceme zlepšit, nemůžeme zůstat pořád na stejné úrovni. Už jsme se docela zlepšili a tak je důležité, abychom udrželi nastavené tempo. Prioritou by pro nás neměly být časy dosažené na jedno kolo. Důležité je posbírat co možná nejvíc dat. Poté s nimi musíte začít pracovat,“ zakončuje Ekström.
Vytisknout

Diskuze: Ekström není spokojen s rychlostí nové Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Monza 2. jízda: Vítězí Spies, Smrž osmý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud